Gestor residus eco terra alta
Eco Terra Alta és gestor de residus amb Codi gestor: E-1142.09
Gestionem residus d'obra, runa i terres amb monodipòsit controlat.

Context

Els últims anys s'ha pres consciència pel medi ambient fent que els residus no valoritzables es converteixin en una prioritat per part de l'administració pública i empreses privades.

Empresa autoritzada i experta

Eco Terra Alta ofereix la seva experiència i professionalitat per a la gestió d'aquests residus.

RESIDUS

Segons la Generalitat de Catalunya es consideren residus de la construcció, d’acord amb la normativa, aquells residus que es generen en una obra de construcció o demolició. Runes, terres i altres residus són els què tractem a la nostra planta.

PLANTA RECICLATGE

Disposem d’un mono dipòsit controlat de terres i runes.

A més, també oferim lloguer de contenidors amb diferents volums:

23m³ /  10m³ /  5

SERVEI DE GESTIÓ DE RESIDUS

Hi ha moltes petites empreses que pel motiu que sigui no poden gestionar els seus propis residus. És en aquest moment, on Eco Terra Alta juga un paper clau; ja que, totes aquestes empreses tenen la responsabilitat de comptar amb una empresa autoritzada per tal de poder gestionar aquests residus.

L’experiència de més de 40 anys d’Eco Terra Alta et garanteix la correcta gestió d’aquests residus d’acord a les lleis i normatives establertes actualment.

Si estàs interessat en aquest tipus de servei, no dubtis en contactar-nos. Ens pots contactar a través dels telèfons de contacte de la part superior o inferior d’aquesta pàgina; o bé, al correu electrònic info@ecoterraalta.cat.

Ens trobareu a la Terra Alta, Tarragona.

gestor de residus